Ytong Kész Ház

YTONG KÉSZ HÁZ PROGRAM

Házépítésbe fognátok, és a leendő családi házatokba szeretnétek minél előbb beköltözni?🏗
Válasszátok az Ytong Kész Ház programját, mert így nemcsak gyorsan, de egyszerűen és a lehető legnagyobb kényelemben zajlik majd az építkezés.
Ti kiválasztjátok a mintatervek közül álmaitok házát, a többit pedig mi intézzük.  Részletek az építeni akarok weboldalon! ⬇

MIÉRT HATÉKONY?

  Akár 2 nap alatt megépíthető fal és azonnal terhelhető hőszigetelt födém szerkezet
  Minősített, országos értékesítő és kivitelezői hálózat
  Egyrétegű szerkezeti megoldás, ellenőrzött csomóponti kialakításokkal
  Közvetlen gyártói támogatás
  Típustervek választása esetén a tervek díjazás nélkül átadásra kerülnek, csak a tervek adaptációját kell elvégeztetni
  Egyedi tervek esetében 3-5 munkanapon belül előzetes ajánlat adása
  Az előregyártásból fakadóan a megvalósuló műszaki színvonal megegyezik a deklarált értékekkel, gyakorlatilag nincs kivitelezési hibából fakadó teljesítménycsökkenés

1.) AJÁNLATKÉRÉS

Ytong Kész-Ház Partneren keresztül

  Típusterv: a partneri megállapodás keretében átadásra kerülnek a konszignált tervek, melyeket szükség szerint módosítunk, amennyiben ilyen igény jelentkezik. Előzetes árajánlatot készül.

  Egyedi terv: 5 munkanapon belül feldolgozás, elemlista megküldése. Előzetes árajánlatot készül.

2.) AJÁNLAT ADÁSA

Minden esetben a területileg illetékes Xella mérnöktanácsadó kolléga személyre szabott ajánlatot készít.

  Az ajánlat un. előzetes ajánlat, ami azt jelenti, hogy ez alapján megrendelt projekt végleges változatában lehetnek kisebb változások, amennyiben a gyártási konszignáció ezt indokolja.

  A gyártási és előzetes ajánlati konszignációk közötti esetleges eltérések nem érintik az előzetes ajánlatban szereplő ajánlati árat.

  Az előzetes ajánlat kialakítása során – amennyiben indokolt – javaslatokat teszünk a technológia sajátosságait figyelembe vevő költségracionalizálásra.

  A szükséges egyeztetéseket a konszignációt készítő mérnökkolléga illetve a területileg illetékes mérnöktanácsadó végzi.

3.) MEGRENDELÉS

Az előzetes ajánlat elfogadását követően a megrendelés előtt végleges ajánlat készül 10 munkanapon belül. A végleges ajánlat tartalmazza:

  pontos elemlistát

  tervezett szállítási időt, amennyiben a megrendelés a végleges ajánlatot követő 3 munkanapon belül megtörténik

A megrendelő (legyen magánszemély, vagy Ytong Kész-Ház Partner) a nyomtatvány aláírásával rendeli meg a termékeket, ezt követően a feltüntetett terméklistán változtatni már nem lehet. Minden ilyen esetleges igény egyedi elbírálás alapján kezelhető, annak költsége a megrendelőt terheli. Megrendelést csak Ytong Kész-Ház Partnertől, illetve szerződött Stratégiai Xella Kereskedelmi Partnertől tudunk fogadni. A fizetési feltéteket a megkötött megállapodások foglalják magukba.

A megrendelést követően, egy tételes elemkiosztás készül, mely már tartalmazza a csomóponti mélységű egyeztetések eredményét.
Ez a kiosztás egyben alapjául szolgál a helyszíni beépítési eljárásnak is.

4.) SZÁLLÍTÁS

  A megrendelésen visszaigazolt szállítási határidő alapján történik a termékek gyártása.

  A tételes, szállítmányokra bontott, beépítési ütemnek megfelelő szállítmányozási konszignációt a tervezett beépítési sorrend segítségével adjuk meg.

  A szállítmányok tervezett fogadási idejéről – amennyiben az eltér a megrendelésen szereplő dátumtól – 10 munkanappal előtte kell rendelkeznie a megrendelőnek.

A termékek nyerges kamionnal kerülnek szállításra, a megrendelőnek kell gondoskodnia a megrendelésen feltüntetett feltételek biztosításáról.

5.) ÉPÍTÉS

  A termékek beépítéséhez a Xella Magyarország Kft. helyszíni támogatást is nyújt.

  Minden építéshez kapcsolódóan az illetékes Partnerrel meghatározásra kerül egy beépítési konszignáció, mely tartalmazza a pozíciók meghatározását, és javasolt építési sorrendet.

  A termékek szakszerű beépítéséhez a vállalat biztosítja a megfogó elemeket/himbákat, melyek használatát bemutatja, a helyszíni támogatást nyújtó Bemutatókőműves vagy Mérnöktanácsadó által.

  Ytong Kész-Ház Partnerek esetében ez a bemutató, oktatás az első alkalommal történik, utána a Partnerek, illetve azok munkavállalói önállóan végzik a munkát a rendelkezésre bocsátott dokumentációk alapján.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS